Menü

10.10.2013

İzlediğim Yabancı Diziler

Yabancı dizileri daha çok beğeniyorum. İzlemek istediğim ama vakit bulamadığım için izleyemediğim bir çok yabancı dizi var. Bu yazımda izleyebildiklerimden bahsetmek istiyorum.


Bu zamana kadar izlediğim en iyi dizi diyebilirim Game of Thrones için. Türkçe karşılığı taht oyunları olan bu dizi IMBD puanı 9.4 az bile verilmiş bence :)



İzlediği bir diğer dizi ise türkçe karşılığı devrim olan Revolution. Dünyada elektronik olan herşey dursa, yıllar boyunca sürecek bir elektrik kesintisi yaşansa ne olurdu sorusunu sormaya itiyor bu dizi insanı. IMBD puanı 6.4 düşük gibi ama konu olarak bence güzel bir dizi. 






7 yorum:

  1. Game of Thronesı bayılarak izledim çok güzel yeni sezonu merakla bekliyorum ): bu arada teşekkür yazımı yazdım ama bi türlü yerleştiremedim küçült diyorum ama olmuyo en yakın zamanda onuda halledicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beraber hallederiz canım boyutunu değiştirip yollarım yeniden bi de öyle deneriz :)
      Bu arada 2014'de başlicakmış yeni sezon :S

      Sil
  2. şaka olduğuna inanmak istiyorum :)) Sana Salihlili bi blogger arkadaş :)):) cerenciftci15.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kaybettiğim bi eşyamı bulsam bukadar sevinirdim sanırım :D çok memnun oldum. Hep düşünüyodum Salihliden niye kimse yok buralarda diye. Varmışta haberim yokmuş. Çok öpüyorum cnm. Blogunada hemen damlıyorum :)

      Sil
  3. Bak nasıl benzıyoruz :)) Tt oyunlarını daha yenı bıtırdım hatta blogumda da bahsettım ben ama malesef senın kadar cok begenmedım..Eet espiriler güzel ama çok çok entirika doluydu bencee ..Ben savaş dizisi diye başlamıştım sanırım 2 sahnede savaş vardı..Savaştı savascaklar saldırcaklar derken dizi bitii şaka gibi :) Hatta çok sasırmıstım ee hanı bunlar saldırcaktı felann ..Ama entırıka olmasa daha iyi sankii en azından ben sevmıyorumm ..Halilde bana adı ustunde taht oyunları dedı haha haklıda dizide zaten taht oyunlarıd ıo :) diger diziyede bakıcam merak ettım şimdi dizi arayısındaydım bende öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taht oyunları adı üstünde cnm :) entrika olmazsa olmaz. Bence bu diziyi izlenesi yapan sey zaten bu. Ama tabiki zevkler ayrı ayrı. Diğer dizide sürükleyici. Tavsiye ederim yani. Hala devam ediyor oda 2. sezondalar suanda.

      Sil
  4. Her ikisi de severek izlediğim diziler.
    Özellikle Game of Throned vazgeçilmez!

    YanıtlaSil