Menü

15.04.2014

Boş Zamanlar... #3

Karaoke bağımlılık yapıyor insanda. 
Sesin güzelmiş, çirkinmiş bi önemi yok. Kendi kendine söylüyorsun nasıl olsa. 

Banyo da herkesin konser vermişliği vardır dimi ? :D



Normalde youtube'a türkçe karaoke yazdığınızda bi sürü şarkı çıkıyor gayette başarılı çoğu. Youtube ile ilgili sıkıntılar olunca alternatif bi site aradım. Ve buldum da. http://www.karaokeparty.com/ u daha önceden duyanınız göreniniz vardır elbet. Daha önceki boş zamanlar postumda da bahsetmiştim yabancı bi karaoke sitesi gayet güzel. Bunun Türkiye uyarlaması gibi bulduğum sitede.


Üye oluyorsunuz. Sitedeki diğer online oyuncularla düello yapabiliyorsunuz. İstediğiniz şarkıyı seçip söylüyorsunuz. Sistem puanlı bir sistem. Sesinizin güzelliğine değil ne kadar doğru söylediğinize bakıyor. Diğer online oyuncularla sohbet edebiliyorsunuz. Arkadaş olaabiliyorsunuz. Sitenin eksikleri var elbet bazen çok ağırlaşıyor site. Çok fazla şarkı seçeneği yok. Üye olduğumdan beri bir şarkı bile eklenmedi siteye. Biraz uğraşılsa aslında çok başarılı olabilicek bir site. Duyarlar umarım bizi :D





Diğer boş zamanlar postlarım için:



3 yorum:

  1. Hiç karaoke yapmadım ama banyoda şarkı söylemişliğim çoktur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim çok eğlenceli.

      Sil
    2. Mükemmel olmuş Vokalsensin. Güncellemişler ve karaokepartyden çok daha iyi olmuş. Yabancı şarkılar da eklense uçar gider.

      Sil