Menü

10.02.2014

Erkekler Mars'tan ve Kadınlar Venüs'ten

Artık bahçeli evimiz var. Henüz içine taşınamadık tadilat dolayısıyla. O da olacak hayırlısıyla. Senelerdir ertelediğimiz bi hayalimiz vardı köpek beslemek. Bahçeli evimiz olunca neden köpeğimiz yok diye düşündük. Köpek arayışına girdik. Mahallemizde geçimini çöplerle sağlayan bi ablamız var onun bahçesine doğurmuş bi sokak köpeği. Ablamız bi ay boyunca bakmış ama 9 yavru olunca işi zor tabi. Belediyeyi aramış gelip alsınlar diye. Babama anlatmış. Babamda biz alalım birini demiş. 

Neyse gittik köpeciklerin yanına yediler bizi. Allahım biri bi paçama biri bi baçama yapıştı. Tam 9 tane köpüş. Niyetimizde bi köpecik vardı. Ama 9 yavrunun içinden birini çekip koparmak, onu yalnız bırakmak istemedim. O yüzden 2 kardeşi sahiplendik. Biri dişi, biri erkek. Çok oyuncular ve çok tatlılar. İsim konusunu da epeyce düşündük bi türlü bulamadık. Arkadaşlarımdan bi çok öneri geldi. Ama beğenemedim bi türlü. Ecrin ve Zeyd'e bu aralar gezegenleri öğretiyoruz o geldi aklıma. Oğlumuzun adını Mars, kızımızın adını Venüs koyduk. 

Beyaz patili Mars - Simsiyah Venüs


Mars ve Ecrin

 












4 yorum:

  1. Yazının başlığını görünce gerçekten kadın ve erkek arasındaki farklardan bahsedeceksin sanmıştım. Hani venüs romantikliği simgeler falan diye :)) Çok hayal gücüm genişmiş. Çok sevimliler yaaa isimleride yakışmış :) Bu arada tebrikler sokak köpeklerinden sahiplenmen ayakta alkışlanacak bir davranış ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D haklısın aslında kasıtlı olarak yazdım. İlgi çekmesi için yani. hayvanlar üzerinden yapılan ticarete karşıyım. Barınaklarda sokaklarda bi sürü yavru kedicik köpecik var. Onları sahplenmek daha mantıklı.

      Sil
  2. yeni eviniz hayırlı olsun benimde en büyük hayalim bahçeli bir ev ayrıca sizi tebrik etmek istiyorum sahiplendiğiniz köpekleriniz için isimleri de harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sizede nasip etsin inşallah. Yorumlarınız içinde tşkr ederim :)

      Sil