Menü

9.12.2013

Evim Evim Güzel Evim...

Evimdeyim sonunda ve bilgisayarımın başında. Yaklaşık 1,5 - 2 aydır blogumla ilgilenemiyordum.İş güç falan işte :) . Gaziantepteydim döneli 2 gün oldu. Nasıl özlemişim evimi, kardeşlerimi, ailemi, arkadaşlarımı, bilgisayarımı anlatamam. Gidince yazmaya devam ederim diye düşünüyordum. Gaziantepte gezdiğim, gördüğüm yerleri paylaşmak vardı aklımda ama ne gezmeye fırsat buldum doğru düzgün ne de bilgisayar başına oturmaya. Ama kısaca Gaziantep'ten bahsetmek gerekirse, beklentimin üzerindeydi çoğu şey. Çok gelişmiş bi yer öncelikle. İnsanları da sıcakkanlı. Sevdim valla ne diyim. Hele yemekleri yok mu allahım. Benim gibi etçilseniz Gaziantep tam size göre. Etin tadı başka oralarda :). Kebap'ı özledim şimdiden :D.

Tek bişeyini sevmedim Gaziantep'in o da trafiği. Deli gibi araba sürüyor herkes. Zaten karşıdan karşıya geçme fobim var. 

Çok fazla alışveriş imkanım olmadı ama genel anlamda ucuz bi yer. Bakırcılar çarşısı var turistik çok sevdim orayı. Pahalı diye düşündüm başta. Ama fiyatlar çok uygundu. Çeyiz düzen hatunların ilgisini çekecek çok sey vardı.

Manisa'dan Gaziantep otobüsle 18-19 saat sürüyor, uçakla 45 dakika... Eşyam çok olduğundan otobüsle gidip geldim. Öldüm yollarda. Bidaha yolum düşer mi oralara bilmiyorum ama gidip görmek isteyenler durmasın hiç ;)...

5 yorum:

  1. hoşgeldin evine de bloguna da :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Blog yazmak bir alışkanlık oluyor, yazamadığım günlerde hep bir eksiklik duyarım. Geri döndüğünüz iyi olmuş:=)
    Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil