Menü

2.10.2013

Saçlarım :)

Her bayan gibi bende canı sıkıldıkça, bunaldıkça ve mutsuzken saçlarımla uğraşırım. Uğraşırım derken öle ufak değişiklikler yapmam. Boyatırım, kestiririm, farklı modeller denerim. İlkokula giderken boyatmıştım ilk kez saçımı. Bununla övünmüyorum elbet. Herşeyin bi zamanı var sonuçta. Öyle çokta boyamamştım zaten anneciğimde izin vermezdi buna bi tutamdı boyatabildiğim :). Liseye başladığımda komple boyatmıştım saçımı. Bunaldığım bi dönemdi yine sanırım. Zaten durduk yere uğraşmam hiç saçımla başımla. Neyse bugün düşündüm şöyle bi hangi modelleri denedim, hangi renkleri... Sonra resim arşivlerimi karıştırdım. Baya değişiklik yapmışım. Bu aralar gene yapıcam bişeyler. Perma denemek istiyorum. Saçlarım pırasa gibi, hep kıvırcık olsun istemişimdir. Bakalım tam karar vermiş değilim. Başka bişey daha var aklımda saçlarımı kızıla boyatmak. Bu kadar değişikliği saçlarım kaldırırmı bilmiyorum. Uzmanına danışcaz artık :).

Denediğim modelleri sizinle de paylaşmak istedim. İşte bulduğum fotoğraflarım...








20 yorum:

  1. Nasil kiskandim seni anlatam :) hayatim boyunca saclarimda hep bir degisiklik arayosi icindeyim ama her kuagorden cikista ya uclarindan aldirmis ya da dip boyasi yaptormis buluyorum kendimi :) degisiklik yapmak büyük cesaret. Hepsi çok hoş canım ama son resimdeki renhi daha bi yakistirdim ben sana sanki :)

    YanıtlaSil
  2. aslında bende sizin gibilere hayranım Ebrucum :) çok seviorum bele kadar uzanan saçları. Ama yok her tepem attığında kuaförde alıorum soluğu. :) Bu arada kızıla boyatmayı düşünüorum şu aralar. Cesaret edip boyatırsam paylaşırım fotolarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insan kendinden skiliyor bir sure sonra canin :) merakla bekliyorum canim :)

      Sil
  3. Ben en çok 2. Fotoğrafınızdaki saçınızı beğendim :)

    Benim bloguma da bakmak isterseniz. http://matmazeella.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkr ederim cnm bende beğeniorum o rengi ve modeli hatta en son yine o modeli denedim. Blogunu takipteyim header istemiştin galiba. Header istekleri bölümüne mail adresini ve tasarımda istediğin detayları yazarsan hazırlarım headerını ;).

      Sil
  4. üstten ikinci ve üçüncü harikaymış son foto baya baya yaşını büyük göstermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkr ederim cnm bal köpüğü karamel tonlarını bende yakıştırıyorum kendime. Son fotograftaki rengide seviyorum ama saç modeli daha doğrusu kahkül bana gitmiyo. Alnım geniş değil ondan sanırım. :)

      Sil
  5. 2,resimdeki olmus canım ben onu cok begendım:)

    YanıtlaSil
  6. cnm hoş bir siman var uzun sac senı aşırı olgun gösteriyor ı yüzden yüzünün avantajınıda kullanmalısn küt saç sana cok yakışacaktır sen ne dersın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkr ederim güzel yorumlarınız için. Şuanda saçım kısa zaten. :) Uzatamıyorum bir türlü. Rihanna modelini kullanıyorum.

      Sil
    2. iyi bayramlar cnm.bayram temizliğine daldın gec yazdım:)uzatamana takma derim cnm kısa kesinlikle yakışıyor .rihannanın hangi modelini kullanıyorsun cnm (malum bukalemun gıbı kadın) resım ekleşende yerli rihanna arkadaşımızı görsek:)

      Sil
    3. Nermin'im çok güldüm valla yorumuna saol gece gece çok iyi geldin :) Çokta benzerim rihannaya. :) En yakın zamanda yüklerim.
      http://www.kadincamoda.info/wp-content/uploads/rihanna-farkli-sac-modelleri.jpg burdan bakabilirsin bahsettiğim modele :) benim saçlar çok çabuk uzuyo gerçi bu boydaydı şuan omuzlarımı geçti sanırım :)... öpüyorum çok.

      Sil
    4. merakla resımlerın bekliyorum cnm.gece gece güldürmüşüm senı bak hediyemı isterim artık olurmu:)

      Sil
    5. :) en kısa zamanda inşallah. Bu arada seninde bayramın mübarek olsun diğer yorumunu yalnışlıkla sildim cnm. Ayrıca blogun var mı bulamadım ben ?

      Sil
    6. Önemli değil canım ben mağlesef takip etmekten ileri daha gidemedim canım ama açarsam mutlaka haber vercem sende bana yorumlara başlarsın belkı:)

      Sil
    7. Seve seve yorum bırakırım bloguna. Headerda hazırlarız güzel bi tane :)

      Sil
  7. geceleğin çekilmiş siyah kıyafetli olan saç rengin seni tamamlıyor aslında. ama sen bilirsin. buarada perma düşünüyormuşsun umarım yapmazsın aynı saç tipi var sanırım 2mizde ( kalın telli+düz) bu yüzden ben kullandım 3 aylık (süre olarak)yaptırmıştım fakat 1.5 ay dayanabildim.Sonra kuaföre gitmeden evde düz fön çektim ve kurtuldum. :) http://benimhayalim.jimdo.com/ bloğuma beklerim senide bu arada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumların için öncelikle çok tşkr ederim. Benim saçlarım ince telli ve düz. Kıvırcık saç hastasıyım ama saçlarım çok yıpranır diye korkuyorum. Senin saçın kalın telliymiş yıpranma daha az olmuştur sanırım. Yaptıramayacağım sanırım bu sebeple. Bu arada bloguna hemen damlıyorum :)

      Sil