Menü

10.10.2013

Çilli Porsuk - Header

Yeni headerlarımız hazır. Biraz hastayım bu aralar ondan headerlarla uğraşamıyorum. Birikmeye başladı yine. Birikip içinden çıkılamayacak hale gelmesin diye. Ara ara oturuyorum gene bilgisayar başına. Gelen yorumlar ve teşekkür yazıları çok mutlu ediyor beni bu arada. Herkese teşekkür ederim. Umarım yeni tasarımlarımı beğenirsiniz.




Bu arada blog hazırladığım arkadaşlarıma bi konuda daha yardımcı olmak isterim. İsteyenlere headerlarına uygun arkaplan ayarlayabilirim. Eğer arkaplanda istiyorsanız lütfen header isteğinde bulunurken arkaplan isteyip istemediğinizide yorum olarak yazın.

6 yorum:

  1. Blogunuzu daha yeni keşfettim. Takibe aldım ve yaptığınız headerleri çok beğendim. Şu çerçevelere ekleme olayını bir çözebilsem ekliyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende zorlanmıştım başlarda. :D tşkr ederim bu arada beğenmene çok sevindim. Header istersen header istekleri sayfama yorum bırakman yeter.

      Sil
  2. çok beğendim :))) teşekkür ederim elleirne sağlık
    ama birşey sorucam ekleyince arka plan açık füme rengi gibi oluyor beyaz olması için ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok sevindm beğenmene. Sorun ile ilgili bi post yazmıştım onu okuman yeterli.
      http://aiqina.blogspot.com/2013/10/google-plusun-fotograf-iyilestirme.html

      Sil
  3. Bloğunun tasarımı çok güzel olmuş,hele hele benimki gibi acemice bir bloğun yanında :)Bana da beklerim...http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkr ederm :) yardımcı olurum istersen. Mailleşiriz.

      Sil