Menü

28.09.2013

Akşam Sefası - Header

Blogum daha yeni olduğu için fazla üyem yok malesef. Bu nedenle blog sahipleri bana ulaşıp header istekleri yapamıyor. Bu yüzden ben blogları geziyorum ve headerı olmayan blog sahipleriyle irtibata geçerek. Ücretsiz header yaptığımı isteyip istemediğini soruyorum. Bi çok kişide memnuniyetle karşılıyor beni ve hemen işe koyuluyoruz.

Geçenlerde blogları gezerken Berfin Hanım'ın bloguna denk geldim. Yazıları okadar içten okadar güzel ki insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor onun yüreğinden dökülenleri okurken. Tanıştık kendisiyle, çok sıcakkanlı çok sevecen bir insan kendisi. Mutlaka blogunu ziyaret edip o güzel yazılarını okumalısınız sizlerde.

Ona header hazırlarken özel birşey olmasını istedim. Bordo rengi çok sevdiğinden bahsetti bana o yüzden bordo rengini kullandım çalışmamda. Genelde vektörlerle çalışıyorum. Ama onun resmini kullanarak bi header oluşturdum. Blogunun ismi Akşam Sefası çiçeklerle süslü headerını kendisine ulaştırdım. Yakında kullanmaya başlar sanırım ;)



Sizde headerınız olsun isteyenlerdenseniz BURADAN bana ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Sevgili Dilara

    Hem bu güzel yazın için teşekkür ederim.. Hemde benim için yaptığın header için.. İki headerimde aynı dönemde geldiği için şimdilik ilk geleni kullanıyorum. Seninkinide mutlaka kullanacağım..
    Bende blogumu yeni açtığımda kimse bilmiyordu.. Bu aslında o kadarda önemli değil, sonuçta kendim için yazıyordun.. Zamanla ve güzel şeyler yaptıkça artacaktır takipçilerin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umutluyum berfin ablacım sende çok sağol.

      Sil
  2. Harika olmus bu da:) Ne guzel yapıyormussun yahu ) sevgiler emegıne saglıkkk

    YanıtlaSil